Badpaviljoen Domburg

Domburg: (4km) Leuke plaatsen liggen op korte afstand van Oostkapelle. De oudste badplaats van Walcheren heeft een indrukwekkende historie. Het was rond 1900 een geliefd kuuroord en ook streken hier veel kunstenaars neer o.a. Mondriaan en Toorop. Nog altijd ademt Domburg een geheel eigen en oorspronkelijke sfeer uit. Maar meegaande met de tijd: u vindt hier ook de Parel van Domburg, het subtropische zwembad.

 

 

 

 

Veere (Kopie)Ook Veere (6 km) is een verrassend stadje, gelegen aan het Veerse meer, waar watersporters hun hart kunnen ophalen. De binnenhaven, de historische monumenten en de natuur omhelzen elkaar in dit stadje. Op de oude markt vind je overal gezellige terrasjes en leuke winkeltjes.

 

 

 

 

Middelburg

Middelburg (15 km) de hoofdstad van Zeeland mag met recht een monumentenstad genoemd worden. Door vele grote en kleine monumenten is nog steeds de sfeer van een rijk verleden voelbaar.

Alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand rondom het winkelhart van de stad.

 

 

 

 

VlissingenOp het meest zuidelijk punt van Walcheren ligt Vlissingen (16 km), waar Michiel de Ruyter uitkijkt over zee. Grote zeeschepen varen hier voorbij op weg naar Antwerpen en de historische haven kenmerkt deze maritieme stad. In de namiddag slenteren over de boulevard is enorm gezellig. Naast een bezoek aan deze plaatsen is het de moeite waard om Walcheren fietsend te ontdekken, zo zie je nog veel meer. Er zijn veel fietsroutes verkrijgbaar bij de VVV.